Mi egy 2002-ben létrejött non-profit egyesület vagyunk. 2015-től átvettük az addig csak Göd településen tevékenykedő szervezetet, és azóta szervezünk nemzetközi programokat.

Az egyesület korábbi neve Városvédők Egyesülete volt. Habár az egyesület vidékfejlesztő és közösségépítő szerepe még mindig vezérvonal számunkra, jelenleg inkább nemzetközi projektekkel foglalkozunk. Ezen projektek során különböző országokból érkező fiatalok járnak körül, majd oldanak meg különböző problémákat. Korábbi projektjeinken a multikulturális oktatás, a politikai véleménynyilvánítás, művészeti kifejezés, valamint a kulturális örökségek témáját boncolgattunk.

Hisszük, hogy változásokat közösségek bevonásával hozhatunk létre. Ezért tervezzük projektjeinket helyiek bevonásával és szervezzük be őket a programok lebonyolításába.

Munkánk során rengeteg önkéntessel és különböző szervezetekkel dolgozunk együtt. Az egyesületnek jelenleg három állandó tagja van:

peterbEgyesületünk elnöke Bódi Péter, jelenleg a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatója. Intermédia szakon a közösségi művészet témájával foglalkozik.  Ő felelős, hogy az egyesületünk megfeleljen a bürokrácia minden nyűgös elvárásának, valamint ő keresi fel a hozzánk hasonló nemzetközi egyesületeket is. A sok papír munka mellett, Péter projekteket is szervez, valamint segít a lebonyolításukban.

cutmypic (1)

Szlovik Péter, egyesületünk alelnöke az Eötvös Loránd Tudományegyetem Politológus hallgatója. Ő felelős bizonyos projektek koordinálásáért, nemzetközi kapcsolataink fenntartásáért, valamint a résztvevők facilitásáért.

cutmypic (3)

Bodi uzsanna, egyesületi alelnökünk jelenleg az Aarhus-i Egyetemem tanul és kutat. Ha nagy lesz, kurátor lesz. Korábban művészet és technológia alapszakot végzett, ezt szeretné összegyúrni a kulturális értékek megőrzésével. Zsuzsanna az ezen témákban megvalosuló projektek szervezésében vesz részt, valamint kommunikációs feladatokért is felelős.

Ha bármi kérdésesd, ötleted, észrevételed van, írj levelet nekünk a ctrrlv.contact@gmail.com címre.